OM OSS HVORFOR TVEIR FACEBOOK KONTAKT/SPONSORER

Språkreise

Til sommeren skal Ingvild og jeg på språkreise til Bournemouth i England. Språkreisa er egentlig hele grunnen til at vi lagde denne bloggen, men vi ville starte å blogge tidlig. Tror sommeren kommer til å bli veldig spennende og morsom. Vi skal jo en dag til london på sightseeing og en dag på shopping. Vi skal på forskjellige utflukter, som for eksempel å dra på museum. Så vi gleder oss utrolig mye! Vi skal dra med EF og bo hos en vertsfamilie i 3 uker. Vi skal på internasjonalt kurs, så for alt vi vet kan det hende vi ikke kommer med noen fra norge.

Google

Har dere vært i England, eller på språkreise før?

Aurora3 kommentarer

Eirunn

07.04.2013 kl.21:37

Utrolig kult! Skal til Torquay i England på språkreise i sommer jeg :))

Victoria Venbakken

07.04.2013 kl.21:43

Har vært i London, men bare på ferie :D

Betina

08.04.2013 kl.11:39

Hei på deg! :-) Har bare lyst å si at du har en veldig fin blogg!! Blir så lykkelig når jeg finner gode blogger som faktisk prøver å gjøre det litt kult for leserne å følge med. Kanskje jeg skal bli fast leser? :-D Jeg brukte å blogge før, men jeg sluttet fordi jeg fikk så mange slemme kommentarer. Du må ikke stoppe om du får det da, fordi da vinner de frekke. Men jeg har forresten noe til deg... Det er en konkurranse jeg akkurat ble med på nå som du kan vinne et år med gratis energi drikke i. Det er sykt bra for meg, fordi jeg er helt avhengig, hehe, men kanskje du har mer hell enn meg?! :-D Bli med du og da!

Skriv en ny kommentarHei! Vi er to jenter fra sarpsborg, født i 1997 og er bestevenner. Vi elsker begge å blogge og å ta bilder! Om dere lurer på noe så kan dere sende mail eller kommentere. Mailen finner du på linken i menyen under headeren. Da blogges vi!

+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

DESIGN

  • Albiss.blogg.no
  • hits