OM OSS HVORFOR TVEIR FACEBOOK KONTAKT/SPONSORER

NM

Da har jeg endelig kommet meg i seng etter en lang dag som begynte med heldagsprøve i nynorsk. Prøva gjekk heilt greit! Hehe..

Aurora ble ferdig litt før meg, så ho venta til jeg ble ferdig. Jeg ble med ho hjem, og vi så på Castle og spiste eple. Resten av godteriet fra prøva ble også borte på noen minutter. Namnam!
Har bare det arket vi fikk på bokmål prøva her, men det var helt lik forside på både bokmål og nynorsk, bortsett fra dagen, datoen og at det skulle stå sidemål og sakprega oppgåver.

I morgen, eller skal jeg si idag, så går turen til Oslo med laget. Vi skal spille nm i innebandy. Gleder meg for jeg har ikke vært med på det før. Kan hvertfall ikke huske det akkurat nå. Så hele dagen i morra skal jeg være i Oslo. Skal bare spille to kamper da.. Og hvis vi går videre etter de to kampene, så skal vi spill kamp på søndag. Men da kan ikke jeg fordi jeg går med vg.. Kjipern!

Er nummer 97 og greier! Hehe..
Men nå er jeg så trøtt og sliten at det ikke er mulig, så jeg tror jeg skal legge meg. Sove litt og spare alle kreftene mine til kampene. Vi skal slå de lagene!
Skal prøve å få tatt bilder, men da blir det bilder med telefonen.. Funker jo det også!


Ingvild... Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarHei! Vi er to jenter fra sarpsborg, født i 1997 og er bestevenner. Vi elsker begge å blogge og å ta bilder! Om dere lurer på noe så kan dere sende mail eller kommentere. Mailen finner du på linken i menyen under headeren. Da blogges vi!

+ Legg meg til som venn

KATEGORIER

ARKIV

SISTE INNLEGG

DESIGN

  • Albiss.blogg.no
  • hits